Com crear hàbits culturals entre els joves, el nou repte del MID Talent 2018

Com crear hàbits culturals entre els joves és el nou repte per a la convivència creativa tot just començada en la segona edició del MID Talent, un programa dins el MID Mercat d’Idees Disseny que organitza el BCD Barcelona Centre de Disseny i que compta amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial i de l’ Àrea de Públics de l’ ICEC.

És un programa de pre-acceleració d’emprenedoria creativa que ofereix 1 setmana de convivència per a 20 joves menors de 30 anys, residents a Catalunya, que hagin finalitzat els seus estudis i que vulguin posar en marxa idees i projectes innovadors.

Enguany el BCD presenta una edició més oberta i dinàmica, per tal que els joves puguin guanyar competències sobre emprenedoria creativa i potenciar el seu perfil professional a través del design thinking.

Per a més informació feu click aquí. I també al nou web de l’ICEC.

Recull de fotografies que s’anirà enriquint a mida que avanci el programa!.

Fotografies d’Anna Achón

Deixa un comentari