Agenda març 2018

Agenda març 2018

Recollim les accions vençudes que es comuniquen a l’Agenda d’aquest blog. Recordeu aquestes dates per a preveure-les l’any vinent.

Nits dedicat al Big Data (1 de març) – Barcelona

Playbrand dedica el pròxim NITS al Big Data. Albert Solana, professional amb més de 10 anys d’experiència en el sector i actualment a Conento, serà el protagonista de la trobada.

Quan? 1 de març a les 19:30h a l’espai MOB & PAU, al cor del barri de Sant Antoni.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia!

 

 

LABFestivals “Branding, Sponsoring i Màrqueting digital” (1 i 2 de març) – Barcelona

Barcelona Film Commission organitza LABFestivals – formació al Disseny Hub de Barcelona. Amb la col.laboració de Catalunya Film Festivals. 

La formació està dirigida a professionals vinculats als festivals i mostres de cinema interessats en potenciar la seva marca.

Aforament limitat (45 places). Inscripció: 15€ que inclou el material i els àpats.  Més info

 

Premis Enderrock (13 de febrer i 7 de març) – Barcelona i Girona 

Premis Enderrock 2018 –  XX Premis de la Música Catalana

13 de febrer:  Proclamació pública dels tres artistes finalistes nominats en cada categoria de la votació popular a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

7 de març: La gala musical dels premis se celebrarà a l’Auditori de Girona.

Consulta la seva web.

 

Dia Internacional de les Dones (8 de març) – Barcelona

La representació de les dones, les noies i les nenes en la cultura audiovisual és la manera per commemorar el Dia Internacional de les Dones per Drac Màgic.

Refresquem la mirada experimentant amb les eines del cinema!

Teniu tablets al centre educatiu i voleu fer un projecte de cinema? Conegueu el taller d’Improvisacions mòbils.

Consulteu tot el programa.

 

Bare Organics (1)

Americana. Out Loud: Comunicació Integral de Festivals de Cinema (7 de març) – Barcelona

Taula rodona on 4 professionals que cobreixen els diferents àmbits de la comunicació ens explicaran de primera mà les seves experiències amb la comunicació d’un  festival o producte audiovisual. Llegeix-ne més

Inscriu-te prèviament

 

 

SDE. Aplicació del reglament de la llei orgànica de protecció de dades (LOPD) (8 de març) – Barcelona

A partir del 25 de maig de 2018 s’aplicarà a tots els països de la Unió Europea el Reglament general de protecció de dades (RGPD) on s’establiran nous drets. És una sessió adreçada a companyies del sector de l’entreteniment i de la cultura.

Horari: De 8.45h a 11.ooh. Aforament: 50 places

Llegir-ne més.

SDE. Eines per al community manager (14 de març) – Barcelona

Twitter ha esdevingut una eina imprescindible tant per a la comunicació corporativa com per a l’ús personal. La xarxa social més immediata i ràpida és utilitzada diàriament per milions de persones i d’empreses com a font d’informació i com a via de promoció dels seus productes i serveis.
Quan? el 14 de març de 9h a 14h (UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango)
Procés de sol·licitud d’inscripció pendent d’obertura.
Vegeu el programa

 

Big Data to Action 2018 (14 de març) – Madrid
El Big Data to Action se celebrarà en el Palau de la Premsa de Madrid un fòrum organitzat pel MSMK (Madrid School of Marketing). Un esdeveniment únic per als professionals del Big Data, Business Analytics y Business Intelligence.

Inscriu-te gratuïtament!

 

SGAE: El dia de l’autor (15 – 25 de març) – Barcelona

La Fundació SGAE col·labora amb l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) per posar en marxa la 4ª edició del Día del Autor per impulsar el consum del teatre d’autors d’aquí. També assegurar la presència de les seves obres a la cartellera, contribuir a la seva difusió i facilitar l’accés del públic, informar i sensibilitzar al espectador.

El preu d’entrada per persona són d’uns 15€ i es podran comprar a partir de l’1 de març en els teatres que formen part de la iniciativa. Llegeix-ne més.

 

 

transformacio digitalSDE. Com hauria de ser un lloc web d’una empresa cultural (23 de març) – Barcelona

En aquesta sessió veuran com hauria de ser un lloc web tant en l’àmbit tècnic com en el del màrqueting. S’aprofunditzara en la part de creació dels continguts i com es poden crear pàgines d’aterratge per convertir el màxim de les visites que ens han portat al lloc web des de les campanyes publicitàries
Procés de sol·licitud d’inscripció pendent d’obertura.
Exposició “Design Does”, ELISAVA (24 de març al 13 de maig) – Barcelonaelisaa
El Museu del Disseny acull l’exposició ‘Design Does’, comissariada per ELISAVA i Domestic Data Streamers
L’exposició, produïda per ELISAVA i el Museu del Disseny, convida a reflexionar i a explorar de quina manera el disseny aborda els reptes de la nostra societat. Un disseny que, en el seu afany per millorar el món, impacta sovint positivament, però de vegades de forma negativa, en el nostre entorn.

Del 24 de març al 13 de maig. Entrada gratuïta.

 

ASMIETAsimetrica. Historias y emociones: Storytelling como herramienta de comunicación (15 de març) – Madrid 

Asimètrica torna a col·laborar amb El Muro i el seu projecte, Foro Empresa & Cultura amb el lema Historias y emociones: Storytelling como herramienta de comunicación 

Si ets un expert en màrketing cultural i pots aportar coneixement i opinió et pots inscriure a partir del 5 de març de manera gratuïta.

Més informació

 

Ticketing Professionals (15 i 16 de març) – Birmingham, UK.

El “Ticketing Professionals Conference” (o TPC) és un esdeveniment liderat per l’educació enfocat en la innovació i les millors pràctiques pel creixement continu en el sector del ticketing del entreteniment.

Executat per persones que treballen a la seva indústria, no per guany comercial, sinó per millorar com tots treballen i es desenvolupen com a professionals. Consulta el programa complet i registra’t.

Art&Paraula (març) – Barcelona

Cursos i tallers de formació en mediació literària i artística. Es tracta d’un projecte de TaNtágORa

6, 13 i 20 de març: Elles. Mediació literària en clau de gènere amb Bel Olid

8, 15 i 22 de març: Infància i adolescència en risc de literatura amb Susanna Giménez

Altres cursos.

 

Brain Film Fest (15-18 de març) – CCCB, Barcelona

El protagonista d’aquesta vuitena edició del Premi Solé Tura és el cervell. Un festival que integra projeccions, xerrades i tallers per propiciar la creació audiovisual i donar a conèixer diferents aspectes del cervell, tant les seves meravelloses capacitats com les malalties i condicions que l’amenacen.

El Brain Film Fest-Premi Solé Tura està impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i organitzat conjuntament amb la Fundació Uszheimer i la productora Minimal Films.

Programació

SDE. Tendències digitals (1) (22 de març) – Barcelona

Primera sessió de Tendències Digitals amb l’objectiu d’explicar les principals tendències del món de la cultura, la comunicació i la tecnologia.

És una sessió adreçada a professionals dels sectors cultural i creatiu amb el ponent: Àlex Solà

Més informació

 

Deixa un comentari