Museus i avaluacions d’exposicions. Per què és necessària? Andrea Granell, dissabtes 7, 14 i 21 d’abril de 2018

 

Què millor que escoltar (o llegir) la pròpia professora d’aquesta formació d’una eina clau per al desenvolupament de la gestió de públics? Consulteu l’entrada del blog Arte sostenible.

Andrea Granell, consultora independent i avaluadora externa en museus i altres institucions culturals, ha dut a terme també una formació organitzada pel Servei de Desenvolupament Empresarial i l‘Àrea de Públics de l’ICEC,  Som rellevants per als públics? Estratègies d’avaluació per a les arts visuals ( 24 d’abril de 2017), conjuntament amb Gloria Romanello.

Endinseu-vos en com atendre el vetllar constantment per la satisfacció dels públics culturals. I encara que la ponent se centri en els museus, ben segur que escoltareu iniciatives, praxis, mètodes o suggeriments que seran aplicables a tots els vostres àmbits de treball.

Endavant, doncs!

 

 

Deixa un comentari