Agenda maig 2018

Agenda maig 2018

Recollim les accions vençudes que es comuniquen a l’Agenda d’aquest blog. Recordeu aquestes dates per a preveure-les l’any vinent.

What’s next (4-5 de maig) – Sitges

What’s Next?‘ és la presentació de Sitges Next 2018, que aposta per la innovació com a motor de canvi. Es tracta d’un festival dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, agències, starts-up i creadors tecnològics.

Les ponències, la presentació de casos d’èxit, les taules rodones i les sessions de networking conformen el festival.

El bloc temàtic destactat és el sector de la música. Consulta el programa.

 

Premis del Públic Jove del Cinema Europeu (6 de maig) – Filmoteca de Catalunya

Joves d’entre 12 i 14 anys, amants del cinema, que el 6 de maig de 2018 vulguin fer de jurat al Premi de cinema jove europeu instituït per l’Acadèmia del Cinema Europeu, juntament amb joves de 45 ciutats i 36 països d’Europa.

Objectius: són promocionar l’accés dels joves a la cultura cinematogràfica europea i augmentar el seu interès i coneixement de la societat, la història i la diversitat de la cultura europea.

Inscripcions fins al dimarts 1 de maig. Envia un correu electrònic a: filmoteca.informació@gencat.cat. Més informació.

 

X Jornades sobre la Inclusió Social i la Educació a les Arts Escèniques (9, 10 i 11 de maig) – Madrid 

Els dies 9, 10 i 11 de maig se celebren a Madrid sota el lema “Retos”, les X Jornadas sobre la Inclusión Social y la Educación en las Artes Escénicas”.

Es faran presentacions de comunicacions de professionals i es seleccionaran projectes de comunicació per donar a conèixer experiències innovadores que es gestionen actualment a Espanya, o a d’altres països del nostre entorn.

La data límit d’inscripció és fins al 6 d’abril.

 

 

Baix Penedès Festival (12 de maig) – El Vendrell

El projecte anterior  anomenat “Mostra de grups del Baix Penedès” va tenir el suport econòmic i logístic de la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya a través de l’ICEC i dels respectius ajuntaments.

BPFEst neix amb l’objectiu de ser una cita de referència musical de les comarques tarragonines, ubicada anualment al Vendrell. Música al carrer, tallers musicals, xerrades, masterclass, etc…Activitats per a totes les edats amb la col·laboració d’altres entitats culturals de la comarca.

 

 

Mutare de la Fundació Carulla (16 de maig) – Barcelona

Mutare vol ser un espai de reflexió i co-creació per tal d’identificar quins són els elements comuns que fan que un projecte cultural sigui considerat transformador.

Professionals de l’àmbit social i cultural intercanviaran experiències i impressions en una jornada dinàmica on cadascú aportarà des del seu coneixement mitjançant presentacions, workshops i debats.

A on i quan? A l’Antiga Fàbrica Damm el 16 de maig de 9 a 15 hores.

‘La cultura té un efecte transformador pel simple fet d’existir.’

 

Simbiòtic Talks al Teatre Lliure (16 de maig) – Barcelona

El proper dimecres 16 dins del cicle NOSaltres tindrà lloc la Jornada “Teatre Inclusiu” al Teatre Lliure de Montjuïc, on participarem amb Simbiòtic Talks, junt a les ponències de Sònia Gainza i Ramon Giné, per tal de generar un debat sobre la inclusió social a les arts escèniques entre professionals del teatre i membres del tercer sector

Horari i lloc: A les 11h, a la Sala de Premsa del Teatre Lliure de Montjuïc per obrir un pont de diàleg entre l’accessibilitat i l’art!

 

 

Vols saber com accedim a la cultura els catalans?  – Barcelona

L’estudi realitzat pels professors Antonio Ariño i Ramón Llopis, de la Universitat de València, analitza l’evolució de la participació cultural a Catalunya durant el segle XXI.

Si vols saber més de com els catalans accedim a la cultura, inscriu-te a la conferència del professor Ariño

Quan? Dijous, 17 de maig de 2018 a les 18 hores.

Lloc: Auditori Meier del MACBA (entrada per Plaça de Joan Coromines). Més info.

 

 

HEM Hoy es Marketing (24 de maig) – Barcelona

Retrobament de professionals del Management, Marketing, Comunicació i Economia digital a Espanya.

Coneix les noves economies, mercats, negocis i models socials de la mà de professionals destacats del sector.

Inscriu’te i coneix més informació.

 

 

Art for change ‘La Caixa’ (del 7 al 31 de maig)

El programa Art for Change “la Caixa” és una iniciativa en el que art i cultura s’utilitzen com eines per la millora social.

La convocatòria és del 7 al 31 de maig i es podrà presentar un projecte els equipaments, entitats culturals i artistes que compleixin els requisits de les bases. Per presentar un projecte és necessari que la entitat sol·licitant s’acrediti a la aplicació web de convocatòries de la Obra Social “La Caixa”.

Obra social “La Caixa” convoca ajudes per projectes que afavoreixin l’art i la cultura.

 

 

La Seca Espai Brossa (durant el mes de maig)

Conjunt d’activitats del mes de maig.

Recorda que formar part de la Taula de l’Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com i gaudir de les nostres promocions i activitats exclusives.

Consulta tota la programació.

Deixa un comentari