Softbodies, not ahead but inside potencia interacció del públic amb les peces SWAB 2018

Softbodies, not ahead but inside (Softbodies, no per davant sinó per dins) és la secció que, per segona vegada, acull SWAB Barcelona Art Fair 2018, dins el programa Ephemeral, una selecció d’obres instal·latives que potencia la interacció amb el públic.

Es proposa un “exercici d’imaginació mitjançant el llenguatge plàstic i a través de l’exploració material“. Conegueu+!

Ephemeral compta amb Caterina Almirall com a comissària i amb la col·laboració de les Fàbriques de Creació de Barcelona: Hangar, L’Escocesa i Fabra i Coats, els artistes residents de les quals, en són els creadors.

Recordem aquests artistes i llur treball!. Coneixerem com ho ha viscut el públic? Provem-ho!

@SwabArtFair

@swabartfair

@swabartfair

 

I descobrirem que, “des de l’art, podem investigar qualsevol inquietud“, recordant l’entrevista que Aina Serra va fer a l’artista i comissària Caterina Almirall, el 29 de gener de 2018, a el Cugatenc.

“L’art va de deixar el pensament obert, no d'”Oh què bonic!”

Deixa un comentari