Roser Sanjuan comparteix entorn art i comunitat, i col·lectius en situació de vulnerabilitat

Roser Sanjuan, una de les dues responsables del Servei Educatiu de la Panera. Centre d’art contemporani, va participar en el Debat del 20è aniversari del CEESC a Lleida entorn Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL, el 27 d’octubre de 2017.

Comuniquem el seu consell de data 4 de novembre de 2017, de no perdre’ns el vídeo del Debat, que segueix sent vigent per a tots els interessats en la relació entre art i comunitat i els col·lectius en situació de situació de vulnerabilitat.

[Recomanació de Roser Sanjuan]

2 respostes a “Roser Sanjuan comparteix entorn art i comunitat, i col·lectius en situació de vulnerabilitat

    • Gaudir i engrandir els públics culturals són motiu de donar a conèixer les accions que fas, i feu des la Panera a Lleida o arreu. Moltes gràcies a vosaltres!

Deixa un comentari