Arxiu Agenda estiu 2019

Arxiu Agenda juny 2019

Recollim les accions vençudes que es comuniquen a l’Agenda d’aquest blog. Recordeu aquestes dates per a preveure-les l’any vinent.

Exchange fòrum. 3 edició. Activitat Diàlegs Múltiples, “jornada i diàleg entre artistes, creadors, gestors culturals i educadors socials a l’entorn de l’acció artística com a generadora de canvi social”, a CaixaFòrum Barcelona20 de juny de 2019.

Breus presentacions dels projectes seleccionats del programa Art for Change “la Caixa” 2018 i tot seguit, es configuraran juntament amb els participants, les sessions de diàlegs múltiples a partir d’idees, preocupacions, projectes, valors o accions que es considerin significatives i aportin en la direcció del focus proposat.

La jornada serà facilitada por Joan Roma i VergésSandra Carrau Pascual, Joan Teixidor i David Sierra Lozano, consultors de INNOVA, Institut per a la innovació organitzativa i social.

Programa!

I el 19 de juny de 2019, una sessió per conversar sobre l’estat de l’art participatiu: A Restless Art: les oportunitats i els desafiaments de l’art participatiu.

I conèixer el projecte I Remember, Leicester, guiada per l’artista i escriptor François Matarasso, artista comunitari, escriptor i investigador independent, a CaixaFòrum, 19:00.

Asimétrica comunica la seva participació en la iniciativa que promouen Artemad i elMuro, un Cicle Avançat de Formació per a productors i mediadors d’espectacles, en tres cursos complementaris. Destaquem: Gestió, màrqueting i desenvolupament d’audiències (100h), els dilluns, des l’1 d’abril al 24 de juny de 2019, Museu Lázaro Galdeano, Madrid.

S’adreça a companyies, empreses, sales, creadors, autors i artistes -dramàtics, audiovisuals i musicals-, promotors de nous projectes artístics, i a estudiants de grau o postgrau que vulguin complementar la seva formació per a la seva inserció professional.

Programa dels 3 cursos!

El proper 28 de juny de 2019 se celebra el Taller Disseny d’un pla de desenvolupament de públics organitzat pel Servei de Desenvolupament Empresarial SDE i l’Àrea de Públics de l’ICEC, a l’Aula 1 i Aula 2 del Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC), carrer de Montalegre, 7, Barcelona.

Aquest taller i la jornada del 26 de juny Màrqueting relacional i desenvolupament de públics en cultura, organitzada per l’SDE i l’Àrea de Públics de l’ICEC, en el marc del nou Pla de mesures de Desenvolupament de Públics presentat el propassat 7 de juny- el 26 de juny 2019.

Llegiu més!

15 anys fent RUIDO Photo!, Can Batlló de Sants, dissabte 29 de juny de 2019.

Celebrem que porten més d’una dècada, en el món de la imatge documental i els Drets Humans. Animeu-vos!!

Recordeu que podeu consultar l’Arxiu de l’Agenda que vol ser referent de la gestió de públics. ens ajudeu? Som-hi, doncs!

Deixa un comentari