RESERVA D’AGENDA PER A LA SETMANA MUNDIAL DEL TEATRE!

ADETCA, AADPC, CIATRE i els Teatres Públics de Barcelona preparen la Setmana Mundial del Teatre. Us hi sumeu? El Dia Internacional del Teatre va ser creat per l’Institut Internacional del Teatre i la UNESCO. És un esdeveniment que se celebra cada 27 de març arreu del món i es fan diverses activitats teatrals. Busqueu les activitats programades per la setmana del dia Mundial del Teatre!

Tots a punt? Busqueu les programacions en els vostres teatres preferits….
CALENDARI D’ACTES DE LA SETMANA MUNDIAL DEL TEATRE    

Dilluns 16 de març, a les 11:30h, al Teatre Capitol (La Rambla, 138):      Com a Acte d’Obertura es durà a terme l’acció Capitol baixa el teló i la Masterclass Els últims apuntadors, a càrrec de Carme Tierz, Anna Rosa Cisquella, Marta Butxaca, Mario Gas, Josep Maria Pou i Xavier Albertí.  Moderarà Xavier Grasset.

Es projectarà el vídeo L’evolució del teatre i es faran públiques les reivindicacions del sector entorn a La visibilitat del teatre. En acabar compartirem un aperitiu al hall  del Teatre.

Divendres 20 de març, a les 12h, al Teatre Nacional de Catalunya:      Celebració del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil. L’acte consistirà en la lectura del manifest internacional d’ASSITEJ i una foto de família amb tots els assistents.
 
Activitats paral·leles del 19  al 27 de març:                                                      Es realitzaran en diversos espais col·laboradors i teatres de Barcelona. En destaquem la Gala dels Premis de la Crítica el dilluns 23 de març a les 20h a La Villarroel

Divendres 27 de març, hora i lloc encara per concretar:                            En motiu del Dia Mundial del Teatre l’AADPC organitzarà diverses accions que es focalitzaran en el present i el futur del teatre.  

Deixa un comentari