NOISE: explora el soroll i la dansa en una experiència immersiva i accessible

Apropant-nos més i més a l’accessibilitat…

NOISE” és una experiència de dansa immersiva que desafia a repensar el soroll i la comunicació. Creada per Nua Dance amb la col·laboració de BBC Arts i Dance Passion. Es va fer el dia 1 de setembre de 2023 dins del marc de “This is Croydon“, una celebració a Londres on es mostra les diferents comunitats del districte de Croydon (Regne Unit) i el seu talent artístic i comunitari a través d’art, menjar, música, performance, teatre, etc.

Font: Noise

L’obra convida a un món de paisatges sonors vibrants i visuals reaccionant al so, tot fent-ho accessible per a persones amb diversitat funcional. L’espectacle ofereix tot el llistat següent per a millorar-ne l’accessibilitat, especialment per a persones sordes:

Accés integrat per a l’audiència sorda; descripció d’àudio pregravada abans de l’espectacle; un recorregut tàctil abans de l’espectacle; avisos de contingut: il·luminació baixa i projeccions; soroll fort i en alguns moments incòmode; és un esdeveniment relaxat; accés sense esglaons a tot el recinte; lavabos accessibles a prop; un Punt de Benestar i un espai de descans disponible; paquet d’informació d’alta llegibilitat i també es posaran a disposició Descriptors d’Àudio a tot el festival per donar suport i guiar recorreguts tàctils i descriure de manera personalitzada.

La presència d’artistes com Chris Fonseca, ballarí sord, i Ben Glover, dissenyador de projeccions de vídeo sord, aporta autenticitat i profunditat a l’obra.

Conegueu altres esdeveniments que se celebren també el en Croydon, el barri londinenc de la cultura 2023!

També destaquem el Dance Festival Croydon que destaca per la seva voluntat de connexió amb noves audiències.

Deixa un comentari