Temps de col·laboratoris: Impulsant la innovació social digital en l’àmbit local

El proppassat dijous 19 d’octubre de 2023, a l’edifici patrimonial El Sucre de Vic es va celebrar la jornada “Temps de col·laboratoris: Impulsant la innovació social digital en l’àmbit local“. Organitzat pel Col·laboratori Catalunya, impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2cat, amb la col·laboració d’Àrees Digitals, Laboratori d’Innovació Local, Universitat de Vic, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement i Osona Lab City. L’esdeveniment va ser un fòrum que va reunir a professionals de la innovació i ciutadans interessats a explorar els beneficis de la tecnologia en la millora de la qualitat de vida a nivell local.

L’objectiu de l’acte va ser connectar amb agents innovadors i conèixer projectes i metodologies que situen els ciutadans al centre de la innovació i, d’aquesta manera, tractar de forma més eficient els reptes socials actuals.

La jornada va estar marcada sobretot pel dinamisme, amb l’objectiu de poder crear xarxa entre els diferents assistents, de manera que, a través de la col·laboració, se’n faci progrés. Van participar agents de tot el territori de diferents àmbits en el camp de la innovació digital, es van impartir formacions sobre tecnologies digitals avançades i innovació social digital, es van facilitar les dinàmiques de networking i per concloure, es van visitar equipaments innovadors de la mateixa ciutat amfitriona.

Trobareu el resum de la jornada, clicant aquí!

Més informació detallada dels actes, consulteu-ho aquí!

Deixa un comentari