Descobreix l’Alternativa Pro 2023: Un esdeveniment imprescindible per a professionals del cinema

Font: L’Alternativa

Del 10 al 19 de novembre del 2023 se celebra la 14a edició de l’Alternativa Pro. Aquesta secció de formació i trobada de lAlternativa, el Festival de cinema independent de Barcelona, està dissenyada per atendre a professionals tant experimentats com emergents de la indústria cinematogràfica. En aquest post, trobareu informació sobre alguns dels esdeveniments i activitats que ofereix la jornada.

Dins l’Alternativa Pro destaquem la jornada “Del tret al dit hi ha fets“, que s’impartirà el divendres 17 de novembre a l’Auditori del CCCB. Remarquem en especial La Masterclass “Dissenya la teva audiència”, a càrrec d’Isona Admetlla, experta en la indústria cinematogràfica, de 9.30 a 11h. Aquesta sessió se centra en com dissenyar audiències, una eina estratègica de col·laboració que pot ajudar als cineastes a explorar el públic potencial dels seus projectes i establir un diàleg amb aquest públic. És una bona oportunitat per entendre com identificar i connectar amb l’audiència de la vostra pel·lícula des del principi.

La Jornada continuarà amb dues taules rodones titulades “A l’altra banda del dossier” i “Batalla de contractes (de distribució)”.

Les inscripcions de la Jornada Pro tenen el preu de 5€ l’entrada general i gratuït amb acreditació. Les podeu obtenir aquí!

L’Alternativa Pro oferirà, al llarg dels dies del festival, diferents xerrades, tallers, taules rodones. masterclasses, pitchings, etc. relacionades amb el cinema independent. És una oportunitat per connectar amb altres professionals del cinema i aprofundir en els aspectes més importants de la indústria. No us ho perdeu!

Consulteu el programa complet de l’Alternativa Pro aquí!

Deixa un comentari