Nova Convocatòria de projectes audiovisuals innovadors a Catalunya, CCMA i Departament de Cultura

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura, a través de l’ICEC, obren una nova convocatòria amb una dotació de tres milions d’euros per a projectes audiovisuals innovadors centrats en temes culturals, divulgatius i d’entreteniment. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure la cultura catalana en totes les seves formes i donar suport a nous talents que vulguin explorar nous formats i continguts culturals. La convocatòria busca propostes originals i singulars, destacant la distribució omnicanal i els formats transmèdia.

La crida prioritzarà les següents temàtiques: tendències culturals, amb especial sensibilitat pels creadors emergents i públic jove; humor; cultura popular; divulgació; arts escèniques (dansa, circ i teatre); cinema; arts visuals; llibres i literatura; música; diversitat; descoberta de la geografia catalana; cultura digital i videojocs.

Els projectes es poden presentar fins al 17 de novembre de 2023. La selecció es farà amb la col·laboració de la Comissió de Valoració, els resultats es publicaran abans del 18 de desembre de 2023. Aquesta és una oportunitat única per a cineastes i creadors audiovisuals a Catalunya per donar vida a les seves idees i fer brillar la cultura catalana a través del mitjà audiovisual.

Consulteu les bases de la convocatòria al web de la CCMA per a obtenir més informació.

Vegeu Crides anteriors en aquest blog!

Una resposta a “Nova Convocatòria de projectes audiovisuals innovadors a Catalunya, CCMA i Departament de Cultura

Deixa un comentari