Festival RBLS: el teatre i la joventut, al centre!

El Festival d’Arts Escèniques RBLS aquest any, del 3 al 19 de novembre, celebra la seva VII edició. És un esdeveniment cultural fet i adreçat als joves d’entre 13 i 20 anys, principalment. Els actes del festival es podran gaudir a diferents ciutats de tot el territori: Barcelona, Cardedeu, Granollers, Manresa, Santa Coloma, Sabadell i Viladecans.

Font: RBLS

Amb el propòsit d’apropar el teatre als joves, RBLS pretén trencar amb concepcions estàtiques i demostrant que el teatre pot ser modern, dinàmic i rellevant. El festival no només es limita a l’exhibició d’espectacles, sinó que també ofereix tallers participatius, el RBLS Pro i una festa que completa l’experiència teatral dels assistents.

RBLS manté el seu compromís amb les companyies i creadors contemporanis joves, oferint-los una plataforma per exhibir les seves propostes innovadores. El festival no només busca cultivar l’audiència jove, sinó també fer que se sentin protagonistes d’un esdeveniment cultural adaptat als seus gustos i inquietuds.

El Festival es consolida com una celebració teatral única, compromesa amb la joventut i adolescents. A través d’un manifest expressen que aquest esdeveniment col·loca al seu públic al centre, fugint d’una perspectiva adultcentrista. Amb un ferm compromís feminista, LGTBI+ i antiracista, el festival promou la diversitat i rebutja tota forma de discriminació. Les arts escèniques són la seva veu transformadora, denunciant les injustícies i abusos. Amb un enfocament sostenible, RBLS minimitza l’impacte ambiental en cada acció, demostrant que el futur és ara i és responsabilitat de tots. A més, el festival és un trampolí per a la creativitat i el talent jove, donant veu i visibilitat a artistes emergents a través d’entrevistes i difusió en les xarxes.

Podeu consultar el programa complet al seu web!

Deixa un comentari