L’Auditori: més públic i més ingressos

Més de 300.000 persones van passar per l’Auditori l’any 2014, el que suposa un increment d’un 11% més de públic i més de 3.6 milions d’ingressos per l’any 2014.

Durant el 2014 els ingressos de l’equipament pel què fa a la producció pròpia també han augmentat un 11% respecte l’any anterior L’ocupació mitjana dels concerts puja sis punts passant del 73% al 79%.

L’altre augment importat prové de les propostes del Servei Educatiu adreçades a públic familiar i escolar més de 126.000 espectadors han gaudit d’aquestes propostes el que suposa un 13% més de públic.

El canvi en la programació d’aquesta temporada 2014/2015 amb més producció pròpia i nous cicles com el de música antiga, el de cambra, Amplificats, Samper Sèries i els Afters, que juntament amb la Banda Municipal de Barcelona i el Servei d’Educatiu són els principals responsables d’aquest augment.

Podeu trobar més informació aquí.

Leave a Reply