WeTeK / ArtWERT

ALEMANYA:

WeTeK Berlin gGmbH és una entitat privada sense ànim de lucre, lligada a l’espai cultural “Pfefferberg”, que organitza projectes en l’àmbit del treball amb mitjans, gestió cultural i formació en cooperació amb centres de joventut, escoles, i altres entitats de suport a la joventut, així com amb les autoritats municipals (Senatsverwaltung) i de districte.

L’oferta de WeTeK es dirigeix a nens, adolescents i joves adults, així com a treballadors pedagògics, multiplicadors i artistes, amb especial interès en la promoció de nens, adolescents i joves adults desafavorits socialment i educativa.

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) d’Alemanya ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Una resposta a “WeTeK / ArtWERT

Deixa un comentari