Experimenta DANZA

Un nou projecte educatiu, Cia Ns danza

Aquest nou projecte vol apropar al públic escolar els detalls més essencials que intervenen al procés creatiu d’una peça coreogràfica i permet als espectadors formar ser una part vital del mateix procés.

“Vive la danza” és el lema d’un projecte on els nens/es i les i els adolescents viuran l’experiència d’assistir in situ a l’assaig d’una companyia professional de dansa. Fora del teatre, entre quatre parets, on el cos i el moviment seran els protagonistes. Un procés de creació en què l’espectador forma part essencial del mateix procés i podrà veure plasmades al mateix moment les seves idees coreogràfiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s