La tecnologia ha canviat el nostre gust cultural? / “Has technology changed our cultural taste?”

Coneix una reflexió entorn el paper de la tecnologia i l’oportunitat que ofereix per a millorar la construcció de les audiències (The Guardian, 3/10/2014). I aprofundiu en ús de la tecnologia en el bloc Cultura digital. Bloc de tendències i cultura digital a Catalunya.

Compartim coneixement amb la comunitat la Culture Professionals Network? I el seu grup de les audiències?

A Catalunya, el Cercle de Cultura, ha celebrat la jornada ‘La transversalitat de la revolució digital en la cultura’, on entre altres qüestions, va ser remarcat el pensament següent: “Garantir l’accés  a la cultura és un repte d’importància relativa davant el gran repte de millorar les nostres capacitats per despertar l’audiència i com millorem les nostres capacitats per distribuir el temps d’atenció”.

Una resposta a “La tecnologia ha canviat el nostre gust cultural? / “Has technology changed our cultural taste?”

Deixa un comentari