Tallers Toc and Roll

Toc and Roll és una aplicació dissenyada per als més petits (nens de 4 a 8 anys) per desenvolupar les primeres composicions musicals. L’aplicació està desenvolupada per l’empresa Minimúsica i ha estat un èxit en països com el Regne Unit, Mèxic i Espanya.

Dins la programació del cicle Music+Arts, la mostra internacional de les últimes tendències en Art, Música i Cultura digital organitzada pel Mobile World Center, s’organitzaran dos tallers Toc and roll amb l’objectiu que els petits puguin aprendre i passar una bona estona produint música a través de dispositius mòbils. Els cursos es faran el 15 i 22 de novembre i comptaran amb la participació de músics professionals, com ara David Carabén, Miqui Puig, Joan Colomo i Óscar d’Aniello que acompanyaran als nens en el procés de creació.

Deixa un comentari