Arts & Audiences

Què és Arts & Audiences ?

És un lloc de trobada nòrdic de líders, artistes, directors artístics, comissaris, productors, educadors, equip de comunicació, arquitectes culturals i estrategues que vulguin trobar noves maneres de guanyar construcció de les audiències o de comunitats.

Norsk Publikum Sutvikling és l’organització que recolza el lloc de trobada i defensa les arts com a essencials per a la nostra identitat, auto-comprensió i com una força impulsora per al desenvolupament social. Art i cultura han d’estar a l’abast de tots perquè tinguem una societat més oberta, tolerant i més sàvia“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s