Alpha TIC i multimèdia per a l’ alfabetització

BÈLGICA:

Els operadors Alpha poden ser operadors de projectes Alpha-Culture, i també, operadors Alpha TIC, on un equip d’animadors treballen per diferents grups d’alfabetització acostant l’ús de les noves tecnologies a diferents grups socials en situació de risc d’exclusió social.

Ensenyar com utilitzar les xarxes socials com a eina fonamental per connectar usuaris culturals o com a eina per millorar la participació social i cultural, ha esdevingut fonamental per la cohesió social.

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) a la Federació Wallonie Bruxelles ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

2 respostes a “Alpha TIC i multimèdia per a l’ alfabetització

Deixa un comentari