Bones pràctiques de l’Oficina de Difusió Artística

L’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona ofereix un recull de bones pràctiques que porten a terme els ajuntaments en l’àmbit de la comunicació, el màrqueting i el treball de creació i consolidació de nous públics de les arts escèniques i musicals.

Són accions per captar nous públics, el programa FlipArt, que acosta els artistes i tècnics de l’espectacle als instituts de secundària per tal d’incentivar la presència de les arts escèniques entre els joves, i els cursos i jornades que organitzen.

I el Programa d’Arts Visuals que té per objectiu donar suport a les polítiques locals d’art contemporani. Conegueu els objectius, les exposicions itinerants, el Laboratori de Tècnics municipals d’Arts Visuals i el Programa de formació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s