Els nous comissaris – patrons / Les nouveaux commanditaires

Nous Comissaris – patrons és un projecte iniciat per la Fundació de França que permet als ciutadans afrontar problemes i contribuir al desenvolupament d’un territori de la societat. I com? Doncs, combinant els artistes contemporanis a les inquietuds dels ciutadans a través del seguiment d’una obra artística.

La seva originalitat radica en una nova combinació de tres jugadors clau: l’ artista, el ciutadà promotor i el mediador cultural acreditat per la Fundació de França, juntament amb socis públics i privats que es van reunint al voltant del projecte.

Conegueu la publicació Faire art com on fait société.

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de París ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Una resposta a “Els nous comissaris – patrons / Les nouveaux commanditaires

Deixa un comentari