Reviure la Girona del passat

Laura Olivas ha creat ERA Girona, una aplicació de realitat augmentada per a dispositius mòbils que uneix història i patrimoni amb tecnologia avançada. L’aplicació es pot descarregar gratuïtament des de la plataforma Layar i el seu ús és senzill i intuïtiu: dirigint el mòbil cap a qualsevol de les més de cinquanta localitzacions de Girona indexades, l’aplicació permet als usuaris conèixer, a través de fotografies i informació, els llocs emblemàtics de la ciutat de Girona de fa un segle, com era aquest indret on avui tenen els peus. (Ara, 19/12/2014)

El  Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de l’Ajuntament de Girona (CRDI) ha donat suport al projecte, tot permetent l’accés a un ampli fons fotogràfic de la ciutat, del qual Laura Olivas ha seleccionat aquelles fotos que li han semblat més significatives per a l’aplicació.

Deixa un comentari