Noves formes de programació als cinemes

Amb el propòsit d’atreure públic als cinemes, des de fa un temps sorgeixen iniciatives que amplien les programacions o que redefineixen el posicionament del propi cinema. Així doncs, a més d’oferir les seves programacions habituals, als cinemes Yelmo Icària es poden veure òperes, obres de teatre i espectacles de dansa internacional; o es pot cantar i ballar mentre es gaudeix d’un musical als Cinemes Aribau.

En el cas dels cinemes nous, la programació ofereix  quelcom diferent: el Phenomena Experience, l’antic cinema Nàpols, recupera clàssics de tots els temps i  grans pel·lícules de sèrie B, mentre que el Cinema Texas ofereix una programació de reestrenes i unes maratons de terror, en les quals l’espectador pot tornar a sentir autèntica por.

Ampliar la programació, provar amb nous formats, seduir, emocionar… en definitiva, encetar iniciatives que trenquin litúrgies convencionals per arribar a una audiència que cada vegada es torna més exigent i participativa.

Deixa un comentari