Carles Capdevila, “Gràcies per fer planter de públic teatral”

L’editorial de Carles Capdevila, director del diari Ara, del 23 de febrer de 2015 (pàg. 2) és un agraïment a la tasca de gestió de públics que desenvolupa La Perla 29, a partir d’un clàssic de la literatura universal, El Petit Príncep de Saint-Exupéry, com també, una reflexió entorn la situació del teatre català que frueix de “diverses generacions simultàniament, amb relleus que funcionen i conviuen”.

Per l’autor, La Perla 29 “arrisca per crear un gran espectacle familiar, generar nou públic, fer planter“.

“L’emoció que sents a la butaca veient com als petits els brillen els ulls, quan saps que l’experiència tan gratificant els portarà segur a veure més teatre, s’ha de transmetre i encomanar. I aplaudir ben fort els que la generen, i donar-los el suport que puguem”.

Aquest blog se suma a la crida dels sentits per a gaudir de la cultura i aplaudeix aquestes paraules que encoratgen la gestió de públics.

Deixa un comentari