‘For ticketing professionals, by ticketing professionals’, Birmingham 2016

Ticketing Professionals Conference 2016

Teknecultura relata l’ experiència a Birmingham 2016, en la conferència d’especialistes de ticketing, Ticketing Professionals Conference, celebrada els dies 25 i 26 de febrer d’enguany, a l’International Convention Centre in Birmingham.

Experiència, sí. Així ho descriu Pepe Zapata en el blog de Teknecultura dedicat al màrqueting cultural, tot avisant que el post és llarg, sí, però s’ho val! Entreu-hi i opineu! Nosaltres ho farem amb tots vosaltres. Som-hi, doncs! Hi trobem els enllaços al programa, els ponents especialistes i  els exhibidors i espònsors.

Però, no només. Teknecultura relata la primera anada a Birmingham, 21-23 de juliol del 2015, a la jornada Stay curious!.Redefining, reimagining and reinventing our relationship with the public. I Com ser curiós i no morir en l’intent! és el títol del nou article que Pepe Zapata ha escrit en el blog del Museu Nacional de Catalunya MNAC, amb motiu d’aquesta jornada a Birmingham, “la crònica de tres dies inspiradors a l’Arts Marketing Conference (AMA) 2015″.

Però tornem a la trobada professional sobre sistemes de vendes d’entrades Birmingham 2016 i arribeu al detall de les empreses presents, als objectius a assolir de Teknecultura, l’aturada a Londres per veure dos referents de la gestió de públics del Regne Unit National Theatre (@NationalTheatre), pioners en la segmentació i personalització de la relació amb els públics i Purple Seven (@PurpleSevenUK), la consultora innovadora en anàlisi del comportament dels públics.

Aquí teniu algunes de les idees exposades que Pepe Zapata recull “des del punt de vista de la gestió de públics”:

  • entendre al nostre usuari
  • convertir l’experiència en màgica i memorable
  • mantenir una connexió emocional amb els públics
  • transformar tots els processos comercials
  • [re]definir què entenem per cultura i entreteniment
  • abonar-nos a la transformació digital
  • conviure amb la disrupció
  • instaurar el deure de tenir el màxim compte amb els nostres públics
  • protegir el valor diferencial de la cultura”

Us heu enganxat i ja sou públics encuriosits? Recomanem la lectura de l’article sencer (encara que sigui llarg).

I no oblideu el novembre de 2014, quan Amsterdam va acollir la 25ena conferència Europe Talks Tickets. Recordeu l’esdeveniment i el relat de la jornada que també parlava de sistemes de vendes i gestió amb els públics.

 

Deixa un comentari