Presentada la programació del Temporada Alta

ta

Divendres passat (1 de setembre), el festival Temporada Alta va presentar la programació de la seva edició d’enguany en un acte al Teatre Municipal de Girona. Fins a 97 espectacles es representaran de l’11 d’octubre al 10 de desembre en una cartellera de luxe amb grans noms nacionals i internacionals.

Jorge Drexler, Pau Vallvé, Julio Manrique o Els Amics de les Arts són alguns dels noms confirmats, i es podran veure espectacles que ja han triomfat a les cartelleres catalanes com La Treva, amb Clara Segura, Non Solum, amb Sergi López o E.V.A. de T de Teatre. El festival també comptarà amb una oferta de teatre i música per als més petits. Consulteu tota la programació.

En l’acte de presentació de la programació també es va donar a conèixer l’espot oficial del Temporada Alta. Es tracta d’un anunci punyent que pot incomodar i convida a qüestionar-se a un mateix, segons explica Salvador Sunyer, director del festival. Per Sunyer, l’espot encarna l’essència del festival, ja que es tracta d’un espai lliure capaç de qüestionar-se a si mateix des de la perspectiva dels escenaris.

En l’edició d’enguany, la 26a, el Temporada Alta presentarà 26 estrenes absolutes i 25 espectacles internacionals. I si esteu perduts i no sabeu ben bé quin espectacle triar, el mateix festival ofereix un servei d’orientació i recomanació personalitzat per a poder fer diana!

Leave a Reply