El Camerino de Cultura Jove, especial Sant Jordi

El programa del Camerino de Cultura Jove d’aquesta setmana no va ser a l’estudi d’iCat sinó que es va traslladar a la terrassa del Centre d’Arts Santa Mònica per a fer un especial per la diada de Sant Jordi.

La jornada va estar plena de convidats especials i sorpreses. Es van realitzar tres seccions diferents tractant tres branques de la cultura: l’àmbit literari, de la música i de les arts escèniques.

Els convidats del Camerino literari van ser Abraham Orriols, escriptor d’Una vida a les MuntanyesÒmnia Bakkali, autora del llibre Un far a tres minuts de casa i finalment Ofèlia Carbonell, autora del llibre Fusta i resina. Van explicar l’experiència de publicar un llibre sent tan joves i van crear una història enginyosa a través d’un joc proposat per la presentadora Cèlia Mayoral.

Seguidament, va venir el Camerino musical, que sortirà a les plataformes durant els propers dies. Les Al·lèrgiques al pol·len van explicar la seva trajectòria com a grup musical i van ballar una de les seves cançons juntament amb el públic.

Finalment, el Camerino d’arts escèniques, que es penjarà al llarg d’aquesta setmana, els convidats eren Nil Cardoner, Pau Escobar i Xavi Buxeda, actors i dramaturg de l’obra Qui estigui lliure. Aquest espectacle es podrà veure pròximament a la Sala Beckett. Per acabar, van fer el famós joc de “qui és més probable que…”.

Per concloure la jornada el públic va gaudir d’un aperitiu acompanyat d’un concert del grup Alosa, que va interpretar cançons tradicionals catalanes i va fer vibrar el públic!

Podeu recuperar els programes a 3Cat o bé al YouTube de Cultura Jove! Cliqueu aquí per a registrar-vos a Cultura Jove i no perdre-us cap novetat!

Deixa un comentari