Art mòbil

La Panera de Lleida us ofereix un cas on el mòbil és plataforma de creació i l’usuari ha de poder interactuar en la peça.

Són peces pensades expressament per utilitzar un iPhone com a suport, tot convidant els artistes que hi exposin a elaborar una obra per a aquest suport tecnològic.

L’objectiu és oferir un art mòbil per al mòbil, obres que l’espectador es pugui endur vagi on vagi. A la vegada, es pretén que l’espectador tingui l’oportunitat de descobrir noves creacions artístiques d’una manera diferent a l’habitual.

Conegueu les peces d’art mòbil creades i el projecte Projecte Art mòbil en detall.

Aquest cas fou triat per a ser presentat a la jornada Creant comunitats entorn de les arts visuals: públics presencials i virtuals, l’1 d’octubre de 2013. Visioneu la tercera gravació per a conèixer aquesta praxi.

Una resposta a “Art mòbil

Deixa un comentari