Apropa cultura

 

Apropa cultura és un programa socioeducatiu sorgit d’equipaments culturals adreçat a centres socials que treballen amb col·lectius especialment vulnerables i que centren els seus projectes en la promoció de la inclusió social i en la millora de la qualitat de vida de les persones. Voleu conèixer d’altres casos? Feu clic aquí.

Apropa Cultura és una de les 20 experiències de Pimes seleccionades com a exemple de bones pràctiques de Responsabilitat Social.

Sònia Ganza comparteix la notícia de l’acte celebrat el 15 de desembre on es recnoneixeran 20 projecte compromesos amb la millora social. L’acte serà presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el president del Consell de Cambres, Miquel Valls, i es presentarà una publicació que inclou el nostre projecte. Caldrà conèixer-la!

Aprofiteu per apropar-vos a altres casos de millora social.

A més a més, us recordem que el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya ha elaborat un catàleg de bones pràctiques de voluntariat que promouen l’ocupació i el benestar entre la ciutadania europea amb el projecte VERSO. Aquest projecte representa un fòrum ideal per compartir i difondre bones pràctiques de voluntariat amb l’objectiu de promoure l’ocupació europea i contribuir a millorar la qualitat de vida dels europeus. Coneguem-les!

La Diputació de Barcelona també va elaborar un recull de bones pràctiques de responsabilitat social i empresarial.

Aquests són tot just dos exemples. Fem possible, entre tots, el creixement d’aquesta relació d’exemples.

4 respostes a “Apropa cultura

Deixa un comentari