Mediazines, quiosc de revistes digitals

La Communitat, una empresa catalana amb seu a Girona, ha creat l’aplicació Mediazines (per Android i iOs). Es tracta del primer quiosc de revistes digitals interactives amb tarifa plana d’1,79 euros mensuals dirigides al mercat de parla hispana. S’estima arribar als 50.000 usuaris mensuals.

Aquest quiosc digital compta amb dotze revistes de diferents temàtiques, entre les quals hi ha història, cinema i sèries o música, però el catàleg s’anirà ampliant amb altres temàtiques com ara: decoració, gastronomia o tecnologia. Aposten per un gran contingut audiovisual, amb enllaços, desplaçaments de pàgina i visites 360 graus entre altres innovacions.

Sense dubte, un model de negoci de característiques similars a Spotify, amb una part gratuïta i una tarifa plana per al conjunt del contingut que s’ofereix.

Deixa un comentari