Fer teatre a les cases, oferint l’experiència de veure teatre amb proximitat

Fa més d’un any que dura el fenomen Animals de companyia. Estel Solé no trobava sala, llavors va demanar de fer teatre a una casa, dissenyada per la seva propietària amb la intenció d’acollir-hi esdeveniments culturals. Hi van fer quatre funcions i pensaven que l’obra moriria allà, però un espectador va demanar com ho havia de fer perquè actuessin a casa seva. El boca-orella ha funcionat molt bé i els ha portat més de 70 funcions arreu de Catalunya.

I quina és la clau de l’èxit? La trobareu a l’entrevista de Belén Ginart (Ara, 30/01/2015, pàgina 40) i coneixereu la gestació i producció d’aquesta iniciativa teatral que els  ha aportat:” un creixement com actors”, una gira per cases arreu de Catalunya, una gira per 4 països de Centre Amèrica, propostes per a portar-la també en sales i el projecte per consolidar la fórmula de teatre a les cases.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s