“Nous públics” a la Jornada Professional D’A 2016

Jornada nous publics

El D’A (Festival internacional de cinema d’autor de Barcelona) celebra per segon any consecutiu la Jornada Professional D’A 2016. En l’edició d’enguany, l’eix vertebrador de les taules i ponències que articulen la sessió, és el concepte dels Nous Públics. Es parteix de la premissa que el rol de l’audiència ha canviat i que les diferents etapes de la vida d’un producte audiovisual, creació, distribució, promoció i exhibició, estan experimentant un procés de permeabilitat.

L’objectiu de la sessió és ser un punt de trobada professional entre els diferents agents del sector audiovisual i cultural per debatre i treballar sobre el nou paper del públic, així com extreure una visió de les diferents maneres d’arribar a les noves audiències, com generar-les i com analitzar les oportunitats i els riscos que el nou paradigma ofereix. Hi comptem amb Heather Maitland, Sílvia Duran, Elena Neira, Andrés Hispano, Jonàs Sala, Nacho Cerdá, Paco Rodríguez, José Luis Cienfuegos, Víctor Iriarte, Ricard Robles, Germán García i Rafael Linares per reflexionar i debatre sobre el concepte dels Nous Públics.

La cita serà el dimarts 26 d’abril a l’edifici de l’SGAE Catalunya, Passeig Colom, 6. Trobareu la informació del programa i el formulari d’inscripció clicant aquí 

La jornada ha rebut el suport de Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i ha comptat amb la col·laboració del Departament de Cultura, a través de l’Àrea de Públics i Servei de Desenvolupament Empresarial SDE de l’ICEC, i la Fundació SGAE Catalunya.

Podeu fer el seguiment a:

@DAFilmFestival

@sdeicec

Deixa un comentari