Caixa d’eines digitals. Coneix el teu públic!

caixa_eines_digitals_II copiaTorna la segona edició de Caixa d’eines digital, una jornada de formació per a professionals, que tindrà lloc el 9 de juny al Canòdrom. Novament,  està organitzada per l’Àrea de Cultura Digital, amb la organització de l’SDE (Servei de Desenvolupament Empresarial), l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), i el Departament de Cultura. Aquest any, l’objectiu no és només comunicar-nos amb els públics culturals, sinó també conèixer-los a partir de les possibilitats que ens donen les eines digitals.

Nuria Oliver i Miquel del Pozo actualitzaran el paradigma digital, tot parlant del mòbil i de Twitter, des d’un punt de vista innovador. Seguidament,  6 empreses digitals parlaran dels seus projectes per conèixer, captar i fidelitzar els públics.

Fent clic aquí trobareu el programa detallat.

No us la perdeu! Inscriviu-vos aquí!

 

Una resposta a “Caixa d’eines digitals. Coneix el teu públic!

Deixa un comentari