“No deixis enrere els públics discapacitats”, The Audience Agency, novembre 2021

Don’t leave disabled audiences behind

Un pensament. Una victòria per als amants de les arts amb discapacitats i el sector

Win-win per als amants de les arts amb discapacitat i el sector, Anne Torreggiani i Oliver Mantell, 23.09.21
Tot i que l’ansietat per assistir a esdeveniments continua sent alta entre les persones amb discapacitat, el boom dels continguts en línia conseqüència la Covid ha donat lloc a oportunitats revolucionàries que podrien millorar l’accés per sempre.

The future of access is (also) digital
(…)

“Digital engagement has been particularly important for some disabled people. Even before Covid, 47% had engaged with a range of cultural activities, compared to 38% on non-disabled people. But during Covid, the difference in digital engagement really opened up, with 57% compared to 35%. Overall, our Cultural Participation Monitor shows that offering online access during Covid has made far more of a difference for disabled audiences than others.”

Conegueu les 5 coses que ens aconsellen!

Informe. Compromís del públic discapacitat a través de la COVID. Coneguem el que es necessita

Equitat i accés; reobertura per a tots els públics; centrar-se en la discapacitat; desigualtat a través de la COVID, …

Notes per a cada grup d’edat, CPM Wave 4, 4.09.2021

If this important audience group isn’t to be lost in future, venues will need to ensure that disabled audiences, and especially those who are older, are reassured about safety measures in place, as well as about the behaviour of other attenders. This is challenging, but the alternative is a stark rise in inequality of access to culture.

En resum

Les persones amb discapacitat han vist reduccions substancials en l’activitat d’oci durant la COVID, tot i els seus nivells de compromís cultural. Les persones amb discapacitat han estat més compromeses amb el digital i sembla probable que ho siguin en el futur, però això és, en gran part, a causa de les barreres a les quals s’enfronta l’assistència presencial. Si aquest important grup d’audiències no es perd en el futur, els espais hauran d’assegurar-se que el públic discapacitat, i especialment aquells que són més grans, estiguin tranquils sobre les mesures de seguretat vigents, així com sobre el comportament d’altres assistents. Això és un repte, però l’alternativa és un fort augment de la desigualtat d’accés a la cultura.

També es destaca la importància de continuar amb els canals digitals, ja que eliminar-los agreujaria la injustícia. L’estreta participació amb els membres del públic amb discapacitat, juntament amb activistes de la discapacitat, artistes i experts, també és clau per garantir una recuperació inclusiva.

Conegueu en què ens poden ajudar!

Hem aportat una tria del reportatge escrit per diferents experts i publicat per the audience agency, però us recomanem la lectura completa per a la transició cap a la accessibilitat

Deixa un comentari