Brixton Youth Theatre, accés de qualitat al teatre per als joves

REGNE UNIT:

14-20 anys, les arts escèniques i els joves

The Cultural Learning Alliance (CLA) és un col·lectiu que treballa per garantir que tots els infants i joves tinguin un accés de qualitat i significatiu a la cultura, com aquesta acció que promou el Brixton Youth Theatre.

Tallers i masterclasses sobre teatre impartides per directors, actors i professionals del sector. Cada divendres de 6 a 9pm.

Els joves que hi participin tindran entrades gratuïtes per anar a veure certs espectacles en grup; seran informats regularment d’oportunitats per fer castings; i podran conèixer i establir relacions amb d’altres joves de la mateixa edat que comparteixin la passió pel teatre.

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de Londres ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Deixa un comentari