Crear Veus – Crear Futurs / Create Voice – Create Future

REGNE UNIT:

Crear Veus i Crear Futurs són programes  que ofereixen als joves l’oportunitat d’adquirir i desenvolupar habilitats i coneixements creatius, augmentar la confiança, compartir talents, elevar les aspiracions i proporcionar oportunitats per al desenvolupament professional. L’objectiu és inspirar la creativitat.

Es convida els joves a participar en un interessant programa de projectes amb artistes, dissenyadors i altres professionals que treballen en les indústries creatives relacionades amb les col·leccions del Victoria & Albert Museum.

Create Voice

16-24 anys

Londres

Trobada un cop al mes adreçada a joves interessats en els museus i la cultura. Projectes en grup, debats, jornades.

Create future:

13-21 anys

Londres

Activitats per encoratjar els joves a adquirir un compromís amb la comunitat.

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de Londres ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Deixa un comentari