Premi Lluis Carulla

La Fundació Lluís Carulla convoca una nova edició del Premi Lluís Carulla destinat a impulsar projectes culturals en els diversos àmbits de la llengua catalana, les arts i el pensament.

La Fundació va ser creada l’any 1973 i treballa per promoure la llengua, la cultura i els valors que configuren la societat catalana, amb la voluntat d’enfortir el sentit de pertinença.  Amb aquest motiu creà el citat premi el 1977.

El premi té una dotació de 100.000 euros i les candidatures per l’edició 2015 es poden presentar fins al 25 de març.

Els projectes han de ser d’algun dels àmbits d’actuació següents: difusió de la llengua, promoció del patrimoni musical, promoció del patrimoni artístic, divulgació de la cultura, promoció de les tradicions populars, promoció de les entitats culturals, integració social i laboral, edició i difusió del llibre en català, recerca i investigació.

Deixa un comentari