El públic de Trapezi podrà opinar

Respon pel CIRC! I aconsegueix la samarreta Trapezi clicant aquest gif!


 

                                                    

TRAPEZI esdevé escenari per a què el seu públic pugui deixar la seva opinió.

Durant la fira de Reus, del 7 al 10 de maig, s’anirà recollint l’opinió dels públics mitjançant una senzilla enquesta online, a la qual podran accedir via codi QR o enllaç web, que trobaran en els vinils adherits a les estructures d’informació preparades per l’organització de la fira i distribuïdes per tots els seus espais escènics. A la vegada, s’ha preparat un banner que es trobarà en tots els webs de les entitats que hi participen.

Aquesta ha estat una iniciativa de l’APCC– Associació de Professional de Circ de Catalunya,  amb la col·laboració de TRAPEZI i el suport de l’Àrea de Públics de l’ICEC-Institut Català de les Empreses Culturals, DGCEC del Departament de Cultura per poder recollir les inquietuds dels públics i enfortir la relació CIRC-Públics.

Una resposta a “El públic de Trapezi podrà opinar

Deixa un comentari