“Marabunta”, la millor puntuada pel públic de la Mostra d’Igualada

L’obra de Guillem Albà & The All In Orchestra rep un 9,85/10 de la votació popular

En aquesta 26a edició de la Mostra d’Igualada, el premi Fundació Catalunya – La Pedrera, que es basa en una votació dels assistents de la Mostra d’Igualada, ha estat guardonat a “Marabunta”, l’obra de música i clown realitzada per Guillem Albà i The All In Orchestra. Aquest show, de caire poca-solta i atrevit, però ben intencionat i amb música en directe, ha aconseguit engrescar els públics de totes les edats que van assistir a Igualada.

Anteriorment aquesta obra també havia guanyat altres premis per part del públic, com per exemple, el Drac d’Or de millor espectacle al carrer a la 25a edició de la Fira de Titelles de Lleida. Aquest premi es basa en l’ús original del llenguatge escènicen saber arribar a tots els públics.

Guillem Albà també realitza cursos de clown per saber captivar el públic i aconseguir que tornin a aquest tipus d’art escènica.

Podeu veure un tràiler de l’obra en aquest enllaç.

Deixa un comentari