‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, nova campanya del Departament de Cultura

 fas-6-anys_2                         fas-6-anys

El Departament de Cultura engega la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’

  • La iniciativa té com a objectiu principal estimular els hàbits de lectura dels petits lectors
  • La campanya va dirigida a 83.314 nens/es que durant el 2016 fan o han fet 6 anys

El Departament de Cultura presenta la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ que vol estimular principalment els hàbits de lectura dels infants de 6 anys.   La campanya també té com a objectius, que els nens i nenes descobreixin les llibreries amb un adult, que  comencin a crear la seva biblioteca personal, i donar valor al llibre i reforçar les vendes de llibres infantils.

L’infant que fa o hagi fet 6 anys durant aquest 2016, rebrà a casa un targeta que el convidarà a anar a la llibreria més propera (sempre agremiada al Gremi de Llibreters de Catalunya).  Allà podrà bescanviar la targeta pel llibre que més li agradi per un import de fins a 13€.

La campanya arribarà a 83.314 nens i nenes de tota Catalunya que podran anar a 180 llibreries de tota Catalunya.

‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura en col·laboració amb els Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i compta també amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), IDESCAT i els Departaments de Presidència i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La roda de premsa se celebra avui, dimecres 19 d’octubre de 2016, a la llibreria Al·lots (Consell de Cent, 266, Barcelona).

allots

Tens 6 anys o ets a punt de celebrar-los i vols saber com funciona?

Fes un clic aquí!

8 respostes a “‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, nova campanya del Departament de Cultura

  1. A l’escola ens han donat un punt de llibre, però a casa mo hem rebut cap targeta. En Sergi va fer 6 anys el passat 6 de maig d’aquest any.

  2. Bona tarda, la botiga d’Abacus de Cornellà també hi participa? On podria mirar algun llistat de llibreries que participen a Barcelona, gràcies!

  3. La librería del splau de cornella de Llobregat que se llama La Casa del Llibre también se puede cambiar ahí el cupón.
    Si no a ver donde puedo cambiarlo.
    Gracias .
    Saludos.

Deixa un comentari