Es comencen a presentar les noves programacions pel curs 2017-2108

L’arribada de l’estiu marca el final de temporada als equipaments i per tant toca començar a presentar els espectacles que ompliran les sales el curs 2017-2018.

Granollers

A Granollers, la iniciativa Escena GrAn ajunta la programació de tots els equipaments de la ciutat en una de sola, per tal de facilitar la feina al públic, que no ha d’anar buscant teatre per teatre els espectacles que oferirà la ciutat el proper curs.

Hi participen la Casa de Cultura Sant Francesc, Llevant Teatre (antic Teatre Ponent), Sala de Concerts Nau B1 i el Teatre Auditori de Granollers. Com a principal novetat de la nova temporada destaquem l’expansió d’escena grAn a les localitats del voltant, amb la inclusió de la programació del Teatre Auditori Can Palots, de Canovelles.

Per la temporada vinent, també en destaquen els diferents descomptes i els beneficis socials. Ja podeu consultar la programació pel proper curs.

escena grAn

Atrium Viladecans

A l’Atrium Viladecans destaca la inclusió d’espectacles no professionals tant de música com de dansa de cara la  temporada vinent.

També tenen una àmplia oferta d’activitats pedagògiques orientades a centres educatius, amb més de 40 espectacles pensats i escollits pels diferents nivells escolars (infantil, primària, ESO i batxillerat).

Consulteu la programació de l’Atrium Viladecans pel curs 2017-2018.

atrium

Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors ha presentat nova temporada i també nova directora. Àngels Margarit pren el relleu de Francesc Casadesús i qualifica la nova temporada “de transició”, ja que s’ha fet conjuntament entre l’antic i la nova directora.

Sota el lema “Transmissió contínua“, la idea és posar l’accent en el concepte de transmissió, entenent que la cultura i la informació s’han de transmetre i tenint en compte que la dansa és l’única que ho pot fer cos a cos.

La nova programació ofereix diferents itineraris que agrupen els espectacles per temàtica. Partitures, diàleg, narratives, increïbles, talla única i festivals són els diferents recorreguts que trobarem. El Mercat també compta amb projectes educatius (amb funcions escolars i familiars) i continuarà acollint projectes externs com el Barris en Dansa.

Ja podeu consultar la programació per la propera temporada del Mercat de les Flors.

mercatdelesflors-680x529

La Sala, el TNC i el Lliure, els més matiners

La Sala Miguel Hernández de Sabadell va presentar una programació innovadora decidida conjuntament amb el públic. Un grup de 15 pares i educadors van participar en el procés de selecció i decisió de la nova programació per la propera temporada.

El TNC va presentar la programació pel proper curs a principis de juny, i en destaca la inclusió de dos espectacles de cultura inclusiva, Mur (circ inclusiu) i Fuck in progress (dansa integrada). Paral·lelament el TNC també desenvolupa un projecte social per apropar el teatre i la cultura a tots els sectors de la societat.

El Teatre Lliure, per la seva banda, va aprofitar la celebració dels seus 40 anys i va decidir presentar la programació d’una forma especial. Lluís Pasqual, director del teatre, va fer la presentació directament al públic i es va rematar la jornada amb una revetlla de celebració.

     lasala9                  tnc                 lliure_negre300

 

Deixa un comentari