Agenda gener 2018

Agenda gener 2018

Recollim les accions vençudes que es comuniquen a l’Agenda d’aquest blog. Recordeu aquestes dates per a preveure-les l’any vinent.

 

Escena 25 (9 de gener) – Catalunya

Escena 25 tornarà a obrir el web el 9 de gener. Durant 24 hores els joves podran comprar entrades d’espectacles a preus especials, entre 3 i 10 euros, pel mes de gener.

Si tens entre 18 i 25 anys, no oblidis a registrar-te a Escena 25!

Us recordem les edicions anteriors.

 

BALLAR. Ballar i imaginar ( 9 de gener) – Canal 33

Un nou capítol del programa Ballar, coproduït entre TV3 i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

La imaginació és capaç de qualsevol cosa, és l’essència de les històries. Ens podem convertir en el que vulguem. Un grup d’adolescents de l’Associació col·lectiva Ítaca, de l’Hospitalet de Llobregat farà ballar al monstre que porten dins. Thomas Noone i Cía Mar Gómez crearan la coreografia obrint la nostra imaginació.

Vegeu els últims capítols. Recordeu l’estrena!.

 

This is art. BOGERIA (10 de gener) – TV3

No us el perdeu! L’Institut Català de les Empreses Culturals ha col·laborat en la producció d’aquest nou programa.

This is art” transmet l’art a través de les emocions. La Bogeria serà la nova emoció. Ramon Gener el condueix, i això no és casual perquè millor que ningú, transmet la passió, el coneixement i la màgia de tots aquests conceptes i així, acompanya l’espectador en aquest meravellós viatge a la condició humana.

Vegeu els capítols anteriors.

 

BALLAR. Ballar i lluitar ( 16 de gener) – Canal 33

Un altre capítol del programa Ballar. 

La vida és una lluita constant. Pere Faura ha decidit reunir a jugadors de rugbi de dos equips rivals, el Barça i la Santboiana, perquè deixin enrere les trompades i les empentes per ballar junts una coreografia.

Ho faran també amb l’ajuda de Los Moñekos, que transformen en dansa els enfrontaments més absurds i quotidians; i la companyia Brodas Bros amb el Hip Hop.

 

1a Jornada UX Avant d’ELISAVA (18 de gener) – Barcelona

La primera edició de UXAvant, titulada ‘TV + UX. Dissenyant la caixa intel·ligent’, és un jornada sobre el nou paradigma televisiu en el món del disseny i l’experiència d’usuari.

La jornada ofereix un punt de trobada per al diàleg entre disciplines i l’exhibició de la pràctica professional de més alt nivell.

A on? A Elisava (La Rambla, 30-32) de 17.00 h a 20.00 h. Consulta el programa.

 

 

TALKING GALLERIES. BARCELONA SYMPOSIUM 2018 (22-23 de gener) – Barcelona 

Se celebra la 6a edició del Talking Galleries, el Simposi de Barcelona al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Dos dies de debat, anàlisis i reflexió al voltant del galerisme.

Destaquem el debat del dia 23: “Engaging New Audiences” de 16:15 a 17:45, on participaran Richard Scott, Rebecca Taylor i Ossian Ward.

Podeu consultar el programa i conèixer les darreres edicions enregistrades.

 

BALLAR. Ballar i evadir-se ( 23 de gener) – Canal 33

Un nou capítol del programa Ballar. 

Per sortir de la rutina i evadir-nos de les preocupacions, el millor que podem fer és anar a la disco. Pere Faura reunirà a un grup de científics de l’IRB Barcelona i transformarà els seus laboratoris en una sala de festes.

Ballar és una eina fantàstica per desconnectar del dia a dia. El coreògraf Miquel Barcelona i el ballarí de claqué Guillem Alonso ens explicaran com s’entén la dansa i que fan per evadir-se.

 

Servei de Desenvolupament Empresarial (17 de gener – 24/26 de gener) – Barcelona

El Servei de Desenvolupament Empresarial engega nous tallers i formacions aquest 2018. Els temes són Comunicació a les xarxes socials i Màrqueting i promoció a Internet.

17 de gener: Taller de Facebook i Twitter. Veure més!

24/ 26 de gener: Google Adwords I/II: Campanyes per promocionar la nostra empresa. Vegeu el programa complet.

 

 

PÚBLICA  (25 de gener) – Círculo de Bellas Artes, Madrid

Pública és un lloc de trobada i intercanvi d’experiències pels professionals de la cultura. Un programa internacional amb més de 60 activitats, experiències de més de 10 països i la participació de més de 700 professionals.

Destaquem el contingut temàtic de: Medios de comunicación (la seva repercussió en la cultura) i el de Los públicos (com tractar a les audiències).

Coneix el programa complet.

 

Jornadas Sostenibilidad e Instituciones Culturales (25 – 26 gener) – València

Les Jornadas Sostenibilidad e instituciones culturales pretenen sensibilitzar i mobilitzar al sector cultural entorn al nou paradigma de sostenibilitat, així com oferir les eines que permetin entendre el nou context internacional i la responsabilitat de la cultura com a motor de canvi i transmissor de valors.

Les jornades se celebraran a València el dia 25 i 26 de gener.

Coneix el programa i inscriu’t-hi.

 

Escena 25 (25 de gener) – Catalunya

Escena 25, a partir d’araobrirà la plataforma el 25 de cada mes. Durant 24 hores els joves podran comprar entrades d’espectacles a preus especials, entre 3 i 10 euros, pel mes de febrer, en aquest cas.

Si tens entre 18 i 25 anys, no oblidis a registrar-te a Escena 25!

 

 

Jornades d’Accessibilitat i Diversitat 2018 (29 de gener i 19 de febrer) – Barcelona 

L’Apropa Cultura organitza aquestes jornades gratuïtes dedicades a les persones amb Discapacitat Intel·lectual i amb Trastorns de l’Espectre Autista.

Les jornades comptaran amb professionals i experts de l’àmbit cultural i social i amb persones amb necessitats especials per compartir les seves experiències personals. Veure el programa complet.

Quan?  El 29 de gener al MACBA i el 19 de febrer al Museu de Ciències Naturals ( de 9h a 14h). Inscritu-t’hi gratis!

 

BALLAR. Ballar i celebrar ( 30 de gener) – Canal 33

I el darrer capítol del gener.

Quan tenim ganes de celebrar alguna cosa, el nostre cos comença a ballar sense ni tan sols plantejar-s’ho. En Pere Faura viatja al poble d’Alpens per viure de ben a prop, la Festa Major amb els seus veïns. Persones de totes les edats que ballaran per celebrar un any més.

El fundador i director del Festival Deltebre Dansa, Roberto Olivan, celebra la vida en cadascuna de les seves coreografies i la companyia Erre que Erre busca contagiar les ganes de ballar.

Deixa un comentari