Segona edició de la Jornada Compartir cinema

La jornada Compartir el cinema torna en la seva segona edició el proper 17 de març a l’Auditori del CCCB. Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya i A Bao A Qu organitzen novament una sessió dedicada al cinema i la seva transmissió, responent al projecte Cinema en curs amb 12 anys de recorregut. Cineastes, pedagogs i alumnes d’escoles i instituts públics treballen conjuntament durant un any per acompanyar a aquests alumnes en la descoberta del cinema, educar la mirada i per fer del cinema un motor d’innovació pedagògica.

Durant el matí, una conferència de luxe, a càrrec d’Alain Bergala, sobre les influències cinematogràfiques de les que s’han nodrit els propis cineastes en les seves creacions. A continuació una taula rodona amb professionals del cinema, Mar Coll, Valentina Viso, Fernando Franco, Miguel Ángel Rebollo, Jonás Trueba i Francesco Carril, on parlaran de la importància del diàleg en els seus processos creatius i, per tant, en el conjunt de l’obra.

A la tarda, cineastes, educadors i alumnes, com a participants del projecte Cinema en curs, donaran continuïtat a la sessió del matí i parlaran de la creació en el cinema, la pedagogia del cinema i les interrelacions produïdes a través del cinema.

Compartir el cinema serà un acte obert al públic, adreçat tan a professionals del cinema com a persones de l’entorn educatiu.

a_bao_a_qu_logo                                               ECM

 

Deixa un comentari