Agents mediadors, de desenvolupament de públics, de pràctiques comunitàries i/o d’inclusió social

Si recordem la cita “la tasca de formació d’audiències s’ha canalitzat a través de programes d’educació, mediació i fidelització” (Conectando audiencias, número 9 de la revista digital de Asimétrica) es recull ara aquells agents que, amb la mediació, obren portes de la cultura, amb el coneixement que la voluntat de classificació fa difícil, de vegades, trobar el matís que ho permeti fer.

En tot cas, aquest recull d’agents i el de les entitats educatives faciliten l’accés a la cultura, les pràctiques comunitàries, la participació, el diàleg entre generacions, o “la cultura i les arts creades amb i des de la ciutadania” com fa la revista i arxiu Polièdrica

Apropa Cultura Porta a l'inclusió          LaFundicio-95            1wdhEXcVi72zSYpJlO211uOA-thumb       AMECUM

Avalem


Plàudite Arts Escèniques de Proximitat

Voleu ser-hi?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Àrea de Públics, 93 5547849

2 respostes a “Agents mediadors, de desenvolupament de públics, de pràctiques comunitàries i/o d’inclusió social

Deixa un comentari