Agenda juny 2018

Agenda juny 2018

Recollim les accions vençudes que es comuniquen a l’Agenda d’aquest blog. Recordeu aquestes dates per a preveure-les l’any vinent.

Tot Jazz (cada dilluns) – La Xal 

El proper dilluns 25 de juny nou capítol del programa.

Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya. Des dels Estats Units, bressol del gènere, fins a casa nostra, on un gran estol de músics l’ ha forjat durant dècades fins a fer-ne una tradició pròpia i singular.

Es podrà veure a les televisions locals, el canal 159 de Movistar + i en ‘streaming’ a la xarxa.cat. Per xarxes es podrà seguir amb l’etiqueta #TotJazz i als perfils de Twitter i Facebook: @laxarxa. Últims capítols.

 

 

This is art (cada diumenge) – TV3

El diumenge 3 de juny nou capítol del programa.

This is art” transmet l’art a través de les emocions. Ramon Gener el condueix, i això no és casual perquè millor que ningú, transmet la passió, el coneixement i la màgia de tots aquests conceptes i així, acompanya l’espectador en aquest meravellós viatge a la condició humana.

Vegeu els capítols anteriors.

 

 

Territori Contemporani (cada diumenge) – La XAL

És un programa sobre art i cultura contemporània a comarques.

De la mà de Martí Sales descobrirem en primera persona l’enorme potencial que brolla rere el conjunt de plataformes de difusió i promoció de l’art i la cultura contemporània al nostre territori a través del que ens expliquen artistes, creadors i altres agents de l’àmbit artístic i cultural.

Produït per La Xarxa amb col·laboració de Vallès Oriental Televisió.

Es podrà veure cada diumenge a les 22h a la teva televisió local. Últims episodis.

 

 

Cinema en curs 2017 – 2018 (30 de maig i 5 de juny) 

L’estrena dels films realitzats a 13 de les 45 escoles i instituts participants a Catalunya, Galicia, Madrid, Euskadi, Andalusia, Brandenburg i Xile tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya.

Després de la projecció de cada film, els seus autors el presentaran i dialogaran amb altres nois i noies sobre el procés de creació i els seus referents cinematogràfics. Estaran acompanyats pels seus docents i els cineastes que han acompanyat els tallers.

Horari: Des de les 10h fins a la 13h i de 14h30 a 16h30.

 

A Culture of Lates: how do museum Lates build audiences & generate income? (1 de juny) – Londres

Una conferència per programadors d’esdeveniments, productors independents, líders de pensament i artistes que treballen i creen contingut per esdeveniments nocturns en museus/galeries i llocs de patrimoni.

Podràs conèixer, establir contactes i unir-te al debat junt amb programadors de museus i organitzadors d’esdeveniments del Regne Unit. Confirmats els ponents: Kim Streets, The Godperson of Lates, Ashlie Hunter, Bill Griffiths, entre d’altres.

Més informació.

 

 

Encontres de Dansa a l’Escola 2018 (2 i 3 de juny) – Barcelona

Els ENCONTRES DE DANSA A L’ESCOLA són el resultat d’un treball de creació coreogràfica d’un any de durada que ha associat a coreògrafs de companyies professionals amb els alumnes i mestres d’escoles de Catalunya.

Al Mercat de les Flors els dies 2 i 3 de juny a les 17h, 18h15, 19h15.

Confirmeu la vostra assistència a: associacio.sudansa@gmail.com

 

 

Jo Mai Mai…Professionals (8, 9 i 10 de juny) – Llinars del Vallès, Barcelona

Jo Mai Mai és un espai formatiu destinat a professionals que treballen amb joves, i tota persona interessada en adquirir eines de teatre social per desenvolupar accions de sensibilització, presa de consciència i prevenció de les violències de gènere.

Dies: 8, 9 i 10 de juny 2018 (taller residencial). Preu: 170€ (inclou allotjament i àpats de divendres al vespre fins dissabte al matí) * Curs subvencionat

Omple el formulari.

 

Encreuaments a Vanuatu (15 de juny) – Barcelona

Encreuaments a Vanuatu – Dramatúrgia col·lectiva a partir de textos i idees de tots els participants

L’objectiu és generar vincles entre els equipaments culturals del barri i amb la ciutadania per esborrar estigmes, trencar prejudicis, i a la vegada oferir eines artístiques per tal de donar veu a un col·lectiu moltes vegades invisibilitzat, mal entès i discriminat.

Sala BECKETT/Obrador Internacional de Dramatúrgia. Quan? Divendres 15 de juny a les 19.00h.

 

“Busquem agitadors lliures” al Teatre Lliure (juny) – Barcelona

Si tens entre 18 i 30 anys, i t’apassiona el teatre, et busquem per formar part del grup d’AGITADORS LLIURES per a la Temporada 18/19 del Teatre Lliure.

Inscriu-te  abans del diumenge 29 d’abril, al correu agitador@teatrelliure.com.

Si m’hi presento, què passarà?
D’entre tots els candidats, durant el mes de maig escollirem el grup dels 10 AGITADORS LLIURES (5 noies i 5 nois), perquè l’inici de l’activitat coincideixi amb la presentació de la Temporada 18/19, el pròxim mes de juny.

Deixa un comentari