S’acosta el 20 de novembre i el Takeover Day. Kids in Museums

El proper dia 20 de novembre se celebra a tot el Regne Unit, el projecte Takeover Day. Kids in Museums, organitzat per la Charity Kids in Museums!

Només falten: 44 DAYS 19 HOURS 2 MINUTES 33 SECONDS ens diuen els organitzadors tot convidant els infants i els joves a anar-hi i a participar! Actualitzeu el comptador tot llegint!

És un dia a l’any! Museus, arxius, galeries, llocs històrics i altres organitzacions d’art atorguen als infants i joves, papers decisius  i es convida a prendre decisions importants de la feina d’aquests espais a 5.000 nois i noies!

Sabeu com ho viu un jove que havia acompanyat els esdeveniments de celebració del naixement de Shakespeare Birthplace, i que ha estat ambaixador de Takeover Day? Quan ell era un nen, una anada a un museu…

Llegiu més!

‘(…) ‘Tot el que avui m’apassiona -l’art, la ciència, la música, els grans esforços de la humanitat- va començar un dia en un museu o una galeria quan era un nen’. Us animeu a seguir aquest camí? Doncs, som-hi!

Podeu conèixer les experiències dels joves, els informes d’edicions anteriors 2013 i 2014!

Seguiu l’esdeveniment a Twitter!

Follow Takeover Day in Museums on Twitter @takeovermuseums Hashtag #TakeoverDay

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de Londres informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Deixa un comentari