‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, fins al 30 de novembre!

161018_f6a_v2_300x250

Ahir, 19 d’octubre de 2016, es va celebrar la roda de premsa de la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre‘ impulsada pel Departament de Cultura, per donar el tret de sortida a aquesta primera edició que finalitzarà el 30 de novembre.

I sabeu quin és el proper pas? A partir d’avui, els infants rebran a casa seva les targetes que hauran de portar a les llibreries acompanyats d’un adult, per bescanviar-les per un llibre.

Podeu preparar la vostra ruta coneixent les llibreries adherides a la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ i així els vostres infants podran començar la seva biblioteca particular .

Més informació:

  • Per a les famílies: fas6anys@gencat.cat
  • Per a les llibreries: gremidellibreters@gremidellibreters.cat  o trucar 932 154 610
gremi-de-llibreters-de-catalunya
Voleu adherir-vos-hi? Som-hi!
gremi-deditors-de-catalunya
El Gremi d’Editors de Catalunya participa també en aquesta campanya

 

9 respostes a “‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, fins al 30 de novembre!

  1. Apreciada Eva, Fas 6 anys. Tria un llibre es una campaña que se celebra en 180 librerías de toda Cataluña, y en Hospitalet de Llobregat, puedes dirigirte a la librería Perutxo Rambla y Abacus Hospitalet. Tienes el enlace en esta entrada misma del blog. Deseamos haber respondido a tu preocupación. Atentament, equip de l’Àrea de Públics.

  2. Buenas,
    Tengo un peque de siete años y no se si seria posible que pudiera utilitzar la camapaña que haceis de tria un llibre. Le encanta leer, gracias

  3. Hola bon dia, som una llibreria de Barcelona i no entenem perqué una campanya de la Generalitat que paguem tots amb els nostres impostos solament la poden gaudir las llibreries agremiades. La resta no afavorim la cultura? No fem una feina igual de loable que les llibreries agremiades?

    • Hola molt bon dia Pere,

      Per participar a la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ no és indispensable estar agremiat al Gremi de Llibreters. Us convidem a posar-vos en contacte amb el Gremi per tal que us puguin explicar detalladament quines són les diferents maneres que teniu les llibreries per participar en aquesta campanya.

      Atentament, equip de l’Àrea de Públics

  4. Buenas tardes,
    No funciona el enlace de librerías adheridas.
    Por favor, ¿podrían indicarme donde puedo consultarlo?
    ¿O qué librerías de Esplugues de Llobregat participan?
    Gracias!

Deixa un comentari